EducaMix – centar za razvoj ljudskihSigma EducaMix potencijala, nudi ciljane i djelotvorne metode za osobni i organizacijski razvoj onih koji žele unaprijediti svoje osobne i stručne kompetencije.

Naš cilj je pridonijeti kvalitetnijem poslovanju kroz različite pristupe, odnosno, kvalitetnim programima
edukacije te nizom vještina i znanja usklađenih s potrebama tržišta povećati vašu učinkovitost.

Posebni smo po kreativnim pristupima i inovativnim programima. Sve naše edukacije kreirane su kako bi na najkvalitetniji način odgovorile potrebama svakog pojedinog klijenta.

 

KONTINUIRANO UČENJE

Promjene na tržištu mogu biti pozitivne i poticajne ukoliko njima aktivno upravljate. Aktivno upravljati poslovnim okruženjem i karijerom znači biti uvijek u korak s najnovijim zbivanjima i dostignućima u svojoj struci. Općenito, u današnje vrijeme više se cijene vještine i znanja od formalne naobrazbe. Štoviše, sposobnost brzog stjecanja znanja i vještina dolazi u prvi plan.

Za kontinuirano unapređenje poslovnih rezultata neophodan je kontinuiran razvoj kompetencija – vaših i svih ostalih zaposlenika. To tvrtku čini konkurentnijom. Obaveza je u najvećoj mjeri na poslodavcu, ali i na svakom djelatniku ponaosob, jer poslovni razvoj mora pratiti i osobni. Svatko mora biti svjestan da sam mora razvijati svoja znanja i vještine i raditi “na sebi” – to se odnosi i na poslodavce i na djelatnike.

Istraživanja pokazuju da je ulaganje u obrazovanje investicija koja se najbrže vraća.

 

EducaMix edukacije - zahtjev modernog vremena

U sve dinamičnijem i zahtjevnijem vremenu upravo  sposobni pojedinci koji se kontinuirano usavršavaju  doprinose iznalaženju najučinkovitijih rješenja za  svoju kompaniju – upravo ti ljudi doprinose njenom  prosperitetu. S unaprijeđenom stručnom  kompetencijom imat će više mogućnosti za  poboljšanje radne učinkovitosti i ostvarenje  strateških ciljeva svojih kompanija.

Ključna je uloga u razvoju karijere svakog pojedinca motiviranost, spremnost na neprestani osobni i poslovni razvoj koji uključuje kontinuirano aktivno učenje i usvajanje novih znanja i vještina.

 

  • Iskoristite svaku priliku za svoj osobni razvoj i usavršavanje poslovnih znanja i vještina;

  • Ne odbijajte usavršavanja iz područja koja nisu direktno vezana za Vašu užu specijalnost ili trenutačnu poziciju;

  • Pronađite edukacije koje Vas zanimaju i prepoznajte koristi od znanja koja možete na njima usvojiti;

  • Pratite neprestano dostignuća na području Vaše specijalnosti.


 

Educamix pruža edukativne programe s različitih područja poslovanja putem otvorenih i in-house treninga te short expert programa. Putem njih polaznici usvajaju različite tehnike i alate koji im pružaju niz novih mogućnosti i pristupa za uspješno snalaženje u svim situacijama te suočavanje s izazovima s kojima se susreću u svom svakodnevnom radu.